Аферисти у Києві продали 35 квартир за фальшивими документами

29.11.2017, 14:50

У Києві працівники поліції затримали аферистів, які несанкціоновано втручалися в державний реєстр за підробленими документами, знімали арешти, накладені на квартири, які перепродували в подальшому. Про це передає поліція міста.

Доведено, що на рахунку злочинців щонайменше 35 таких квартир. При тому співучасника і організатора злочинної оборудки затримали повторно. Основний фігурант справи, 38-річний житель Києва, притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, які пов'язані з шахрайством у сфері нерухомості.

«Влітку 2017 року Шевченківським райсудом Києва йому було обрано запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави. Після внесення понад мільйона гривень застави правопорушник знову був на свободі і знову взявся за афери», - сказано в повідомленні.

42-річний співучасник - уродженець Луганщини - виконував роль власників квартир, які продавалися за підробленими документами.

«Напередодні зловмисники знову намагалися продати чужі квадратні метри. Їм перешкодили київські оперативники», - сказано в повідомленні поліції.

Читайте АСН в Google News