Дочка терориста «ЛНР» Корнета розповіла про свою сім'ю і стосунки з батьком

28.11.2017, 15:16

Дочка «міністра внутрішніх справ» так званої «ЛНР» Ігоря Корнета - Марина Корнет повідомила, що їздить до окупованого Луганська до мами і бабусі. Про це передає програма «Гроші» на телеканалі «1+1».

Марина зазначила, що після того, як про неї заговорили в ЗМІ і соцмережах, вона була змушена змінити номер телефону і перестати відвідувати лекції в Національному університеті імені Ярослава Мудрого в Харкові.

Журналісти з'ясували, що дівчина орендує квартиру в центрі Харкова за 20 тисяч гривень. Дівчина зазначила, що її батьки розлученні і з батьком вона не спілкується. «У мене там родина і їжджу додому до мами і бабусі», - сказав Марина про поїздки в «ЛНР». Вона додала, що інша бабуся живе в Чугуєві Харківської області.

Водночас друга дочка Корнета - Ксенія живе в Самарі і вчиться в елітній російській школі. Як відзначили журналісти, «міністр» терористів заздалегідь відправив всіх своїх близьких родичів подалі від «квітучого» Луганська. Зараз Корнет живе з новою дружиною Наталею, з якою виховує 2 дітей - Ксенію і Кирила.

Читайте АСН в Google News