Соломатіна опублікувала листування з «куратором НАЗК» з Адміністрації президента

24.11.2017, 14:14

Екс-голова Департаменту фінансового контролю Національного агентства з питань запобігання корупції Анна Соломатіна оприлюднила листування в месенджері з чиновником Адміністрації президента Олексієм Горащенковим. Листування вона опублікувала у себе в Facebook.

«Якщо у когось ще є сумніви щодо існування куратора щодо НАЗК в Адміністрації Президента чи надія, що СБУ забезпечить неупереджений розгляд справи за заявою викривачів з НАЗК, почитайте фрагменти мого листування в WhatsApp з Олексієм Горащенковим», - написала Соломатіна.

За її словами, ніхто не зацікавлений розслідувати її заяви про порушення в НАЗК і «кураторство» з боку Адміністрації президента. «І так, я боюся за своє життя і здоров'я. Особливо після нападу на Ларису Гольник. Втім краще я опублікую це зараз, ніж буду чекати, поки до мене прийдуть «ввічливі люди» з департаменту К», - додала Соломатіна.

Вона оприлюднила фрагмент листування з Горащенковим про її звільнення, оскільки ніхто не зацікавлений в розслідуванні. Горащенков говорить Соломатіній, що повинен був доповісти президенту про її звільнення.

Нагадаємо, раніше Ганна Соломатіна звинуватила голову НАЗК Наталю Корчак у фальсифікаціях перевірок електронних декларацій і зловживанні становищем. За її словами, «куратор НАЗК» ​​в АП намагався встановити контроль над рішеннями агентства, а коли Соломатіна відмовилась - Корчак фактично підпорядкувала її департамент лояльній собі людині. Тому Соломатіна написала заяву про звільнення.

 

Читайте АСН в Google News