Насіров упевнений, що виграє суд: "Справа проти мене - політизована і безпредметна"

23.11.2017, 12:18

Тимчасово відсторонений від посади голови ДФС  Роман Насіров впевнений, що доведе свою правоту в суді, який почнеться вже наступного тижня. Про це він заявив на прес-конференції 23 листопада, передає кореспондент ASN.

"Я відверто радий, що НАБУ передало справу до суду. Я цьому радий, оскільки у НАБУ немає і не може бути ніяких навіть натяків на докази моєї провини. Для мене суд буде насамперед можливістю довести свою невинність і відновити справедливість", - заявив він.

Насіров нагадав, що судове засідання у його справі відбудеться вже наступного тижня і у нього немає сумнівів, що він виграє суд в Україні і навіть - Європейському суді.

"Детективам НАБУ доведеться відповідати. Оскільки я доведу цю справу до логічного кінця, зокрема в європейських судах... Ще раз кажу, що ніяких доказів моєї провини немає. Немає навіть складу злочину. Є просто придумана справа", - підкреслив він .

Насіров назвав НАБУ "піар-агенцією, яка займається не розслідуванням реальних корупційних справ, а фабрикує справи". За словами Романа Насірова, його справа в суді складається з 240 томів.

"Відверто скажу, це макулатура... Ми хочемо, щоб суд відбувався швидко. Ми сподіваємося, що вони не будуть потрапляти в суд, ці 240 томів, для затягування справи", - сподівається він. В цілому Насіров зазначив, що справа стосовно нього - "заангажована і політизована, надумана і безпредметна".

Читайте АСН в Google News