Провладні депутати знову зірвали засідання Антикорупційного комітету

22.11.2017, 11:57

Народні депутати намагаються знову зірвати засідання Антикорупційного комітету. Про це заявив народний депутат Єгор Соболєв, передає кореспондент ASN.

«Це не весело! Депутати не беруть участь у засіданні комітету, яке заздалегідь оголошено. На порядку денному важливі питання для суспільства. Але члени комітету вже не вперше блокують роботу комітету... Робота комітету заблокована! Кому що незрозуміло? В черговий раз заблокована! Це не халатність чи лінь народних депутатів! Їм говорять не ходити на комітет", - перейшов на підвищені тони Єгор Соболєв, коментуючи відсутність на засіданні комітету представників фракцій більшості.

У свою чергу, нардеп від Радикальної партії Ігор Попов зазначив, що комітет формально не може проводити засідання і ухвалювати якісь рішення. При цьому позафракційний парламентарій Борислав Береза ​​повідомив, що «сьогодні відбувається не засідання, а робоча група через відсутність кворуму».

Нагадаємо, вже не вперше нардепи БПП і «Народного фронту», а також депутатських груп не приходять на засідання, зриваючи його. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що Соболєва хочуть усунути від виконання обов'язків голови комітету. При цьому сам Соболєв зазначив, що така ситуація в комітеті пов'язана з тим, що на порядку денному звіти керівництва НАБУ і Антикорупційної прокуратури, а також НАЗК про тиск Адміністрації президента на хід перевірки електронних декларацій.

Читайте АСН в Google News