У Маріуполі сталося масове отруєння дітей

18.09.2015, 16:09

Прокуратура Іллічівського району міста Маріуполя розслідує масове отруєння учнів школи-колегіуму № 28. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

«Встановлено, що в ніч на 18 вересня поточного року зі скаргами на різкі болі в животі і підвищення температури тіла до лікарні звернувся учень 5 класу навчально-виховного комплексу школи-колегіуму № 28 міста Маріуполя Донецької області. Крім того, зі схожими симптомами залишилися лікуватися за місцем проживання ще 57 учнів зазначеного навчального закладу», - йдеться в повідомленні.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.137 (невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило істотну шкоду здоров'ю постраждалого) КК України.

Правоохоронці та представники санстанції встановлюють причини масового отруєння - вони взяли проби води та їжі у шкільній їдальні і відправили на експертизу. Винуватим загрожує до трьох років позбавлення волі.

Читайте АСН в Google News