Гірше тварин: в РФ відвідувачі зоопарку напали на звірів

21.11.2017, 09:31

У Примор'ї (Росія) двоє відвідувачів зоопарку "Дивовижний" вчинили напад на тварин і грубо поводилися. За інформацією представника установи Олександри Попової, напад влаштувала група чоловіків східної зовнішності, повідомляє «РИА Новости».

«Двоє з чоловіків пішли оглядати тварин, ще двоє почали вести себе неадекватно. Схоже було, що вони перебували під впливом якихось речовин, але ми не можемо стверджувати цього. У контактному вольєрі до чоловіків підбігло порося і вони його штовхнули. Чоловіки почали плювати в тварин. Припинили лише тоді, коли підійшла екскурсовод. Потім один із зловмисників заліз в клітку з кролями, витягнув одного і приніс другу. Чоловіки висловлювалися на ламаній російській мові, але, в підсумку, ми забрали у них кролика», — говорить Попова.

За її інформацією, чоловікам було зроблено попередження, але один з них поліз у вольєр до верблюдиці і почав хапати її за шерсть. В результаті неадекватів вигнали із зоопарку, але незабаром вони повернулися. «У клітках з хижаками є додаткове огородження для безпеки, але чоловіки намагалися через нього перелізти, плювали в тигрицю і лева, кидали в них каміння. Співробітники зоопарку викликали поліцію. Правоохоронці встановили особи хуліганів.

Читайте АСН в Google News