"Вікіпедія" поховала актора Дюжева за критику росіян

17.11.2017, 20:50

Російського актора Дмитра Дюжева "поховали" за критику егоїстичних росіян. У "Вікіпедії" раптово з'явилася інформація про те, що актор помер 11 листопада 2017 року.

Не виключено, що таким чином актору, що став відомим завдяки ролі Космосу в серіалі 2000-х "Бригада", росіяни просто помстилися, оскільки той заявив, що вони заслуговують тільки на "лабуду" і "туфту". Інформація про смерть актора з'явилася і в українській і в російській версії Вікі. Вона була швидко вилучена, однак Гугл так і продовжує її показувати в пошуковій системі.

Нагадаємо, в останньому інтерв'ю Дюжев поскаржився, що росіяни його не пропустили в черзі на літак, хоча він мав на це право, купивши відповідний квиток. "Це класова різниця у авіакомпанії, це не я придумав. Я плачу в чотири рази більше за квиток! З соромом мене попросили повернутися. Я заради вашого подиву і дозвілля життям ризикую. Це все говорить про те, що це правильно, коли для вас, глядачів, роблять таку лабуду і туфту, серіали ці дешеві і бездарні. Ви цього заслуговуєте! " — заявив Дюжев.

Читайте АСН в Google News