ГПУ прийшла з обшуками до заступника головного редактора "Українського радіо"

15.11.2017, 15:19

У квартирі заступника головного редактора Українського радіо Світлани Мялик проводиться обшук. Про це сама Мялик повідомила на своїй сторінці в соцмережі. Там же в коментарях під постом дівчина написала, що пов'язує це зі своєю професійною діяльністю. "Останнім часом я почала курирувати напрям спецпроектів на Укррадіо. Зокрема, журналістських розслідувань. Останнім часом були погрози на мою адресу. Йдеться про тіньові схеми щодо ненадходжень коштів до бюджету", - написала Мялик.

"Правоохоронці знову шукають флешки, телефони і ноутбук", - написала вона. За словами Мялик, їй нічого не пояснили. Судячи з фото - обшук проводить кілька осіб. Спочатку надійшла інформація, що обшуки проводить СБУ. Однак під постом отписалась прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, яка наполягає, що це "справа рук не її відомства". Більше того, за словами Гітлянської, обшук не стосується особисто Мялик і не пов'язаний з її роботою. 

Також пізніше у Мережі з'явилася постанова Печерського суду про проведення обшуку. Однак якість фото не дає можливості розшифрувати її зміст.

Читайте АСН в Google News