Гройсман похвалився міністрам, як ремонтують дороги України

15.11.2017, 12:48

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Кабміну показав відео, якими були українські дороги і якими вони стали після ремонту, передає кореспондент ASN. «Питання доріг у країні. Хочу нагадати, що відразу після призначення прем'єр-міністром України, буквально наступного дня моєї роботи я проголосив, що пріоритетом нашої роботи буде відновлення українських доріг», - заявив він.

Гройсман вважає, що Кабміну вдалося організувати по країні «масштабний ремонт, реконструкцію і відновлення доріг». «У 2016 році це був початок. У 2017 році ми продовжили. А в 2018 році це залишиться нашим пріоритетом. Я обіцяв, що буду ремонтувати дороги, я дотримуюся своєї обіцянки», - розповів він.

Після цього під час засідання Кабміну всім міністрам продемонстрували відеоролик з кадрами «було-стало» основних доріг України. «Я розумію, що ще дуже далеко до того, щоб сказати: ми повністю все змінили у дорожному господарстві... Але з кожним роком українські громадяни будуть відчувати, що дороги стають краще», - додав Гройсман.

Читайте АСН в Google News