Білорус відкрив стрілянину в офісі Reuters

15.11.2017, 08:39

У вівторок, 14 листопада, ввечері в офісній будівлі агентства Thomson Reuters в Гдині 30-річний громадянин Білорусі відкрив стрілянину. Про це передає "Радіо Свобода".

За інформацією журналістів, у чоловіка був пістолет Glock і рушниця. З ними він зайшов на другий поверх і почав стрілянину в одному з його залів.

Чоловік намагався поцілити в свого колегу. Відразу після стрілянини люди почали бігти, але один із присутніх кинувся на стрільця. Постраждалих в результаті інциденту немає.

Правоохоронці заарештували того, хто стріляв. В агентстві чоловік вводив в базу даних рапорти фірм. Його колеги сказали, що він був досить закритою людиною. На роботі він не вітався з іншими, друзів у нього не було і чоловік часто дзвонив своїй родині.

Відповідно до джерел, близьких до Reuters, інцидент був випадковістю: білорус повертався з тренування і намагався показати пістолет одному з колег, інформує телеканал "112 Україна". Однак коли зброю побачили інші люди, почалася паніка. При спробі вихопити у чоловіка пістолет сталося два постріли.

Читайте АСН в Google News