Військові у Попасній з автоматів обстріляли мирну жительку

14.11.2017, 12:53

У Попасній Луганської області 13 листопада двоє військових самовільно покинули військову частину, побили місцевого жителя та з автоматів обстріляли жінку. Про це повідомив «Обозреватель».

Про ЧП раніше повідомили в штабі АТО, проте журналісти з'ясували подробиці. За інформацією джерела, військові пішли з частини А-3715, при цьому захопили з собою два автомати Калашникова.

Бійці вирішили на таксі доїхати до Харкова, проте водій не погодився і доставив військових на залізничну станцію міста Попасна. Там бійці придбали алкоголь, о 7-й ранку вони увійшли в під'їзд багатоповерхівки і почали стукати в усі двері на їхньому шляху. На сьомому поверсі їм відчинила літня жінка, саме там військові відкрили стрілянину з автоматів Калашникова. Далі вони пішли в сусідній під'їзд, де їх і затримали поліцейські, що прибули на виклик.

В результаті інциденту 63-річну жінку з вогнепальним пораненням ноги госпіталізували до лікарні. За цим фактом порушено кримінальні провадження за ч.2 ст.262 і ч.4 ст.296 КК України (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї або заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем; хуліганство).

Читайте АСН в Google News