Харківська прокуратура відреагувала на смерть чоловіка у відділенні поліції

13.11.2017, 22:46

Прокуратура Харківської область прокоментувала смерть затриманого 34-річного чоловіка у відділенні поліції міста Мерефа. Про це повідомляє прес-служба області.

Як повідомляється, тіло чоловіка знайшли 12 листопада, близько 8:00 ранку в коридорі на другому поверсі адміністративної будівлі Харківського відділу поліції. За інформацією прокуратури, чоловіка з 2016-го року розшукували за підозрою в крадіжці. Близько 19:30, 11 листопада його доставили у відділення.

"Близько 22:00 він поскаржився на погане самопочуття, був оглянутий медиками швидкої допомоги. Від госпіталізації чоловік відмовився", — йдеться в повідомленні. У прес-службі повідомляють, що на тілі не знайшли видимих ​​ознак насильства, його відправили в морг для проведення експертизи.

Крім того, відкриті кримінальні провадження за статтями "раптова смерть" і "перевищення повноважень". Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Мерефі Харківської області в районному відділенні поліції помер чоловік. За попередньою інформацією, на тілі чоловіка знайдені сліди ударів.

Читайте АСН в Google News