П'яний київський поліцейський вбив людину в ДТП

13.11.2017, 21:59

У Києві на вулиці Стеценка сталася аварія, в результаті якої одна людина загинула, ще одна з важкими травмами доставлена в лікарню. Про це повідомив журналіст в ефірі "112 Україна".

"Водій позашляховика виїхав на зустрічну смугу, де вдарив автомобіль Mitsubishi, який від удару відкинуло в третю машину. Пасажир Mitsubishi загинув на місці, водія цього авто з травмами, переломами ніг доставлено в реанімацію. Його з машини діставали рятувальники", - розповів він.

Крім того, водій позашляховика на місці відмовився пройти тест на вміст алкоголю в крові, хоча очевидці стверджували, що він був в стані алкогольного сп'яніння. Потім до нього приїхали його адвокати, і вже разом з ними він відправився в наркодиспансер.

За інформацією волонтера Романа Сініцина, за кермом Mazda був начальник МРЕВ №3 міста Києва Володимир Найда.

"Володимир Володимирович був заступником начальника МРЕВ-3 при злочинній владі Януковича і Захарченко і дивним чином (ніколи такого не було, і ось знову) пройшов атестацію і зараз в системі МВС і працює в оновленому і реформованому Сервісному центрі. Теж, кажуть, заступником начальника .

Все б нічого, але Володимир Володимирович кілька годин тому на Стеценко, бухий, розвертався через подвійну суцільну і зіткнувся з автомобілем Мітсубіші ", - написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За інформацією радника міністра МВС Зоряна Шкіряка, ніхто не збирається "кришувати" Знайду. "З огляду на те, що за попередніми даними винуватець був в стані алкогольного сп'яніння, якщо це буде підтверджено офіційною експертизою, він повинен сидіти в тюрмі. Найближчим часом, він буде затриманий в рамках ст.208 КПК, а далі запобіжний захід для нього визначить суд" , - повідомив він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

 

Читайте АСН в Google News