ГПУ викликала на допит Януковича, Азарова і кількох екс-міністрів

13.11.2017, 15:01

Генеральна прокуратура України викликала на допит екс-прем'єра Миколи Азарова і колишнього в.о. прем'єра Сергія Арбузова. Про це повідомили в прес-службі ГПУ.

Азарову і Арбузову,відповідно до вимог ст. 133, 135 КПК України, рекомендували з'явитися 17 листопада в слідчий відділ управління особливо важливих справ Департаменту міжнародно-правової співпраці ГПУ. Обох колишніх чиновників часів Януковича підозрюють у створенні злочинної організації, привласненні і розтраті чужого майна, відмиванні грошей, фіктивному підприємництві.

Також на допит викликаний екс-президент Віктор Янукович і екс-міністр енергетики і вугільної промисловості Едуард Ставицький. На допит викликають народного депутата Євгена Бакуліна (Опозиційний блок) і сина Миколи Азарова Олексія.

Нагадаємо, в липні цього року Печерський райсуд Києва дав дозвіл на проведення спеціального розслідування злочинів колишнього прем'єра Миколи Азарова. Політик зараз не живе на території України, за останніми даними, він перебуває в Росії, де встиг видати книгу своїх мемуарів.

Читайте АСН в Google News