Ляшко обурився через проект бюджету-2018: "Щоб вас вже вдавило!"

13.11.2017, 12:26

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його фракція не голосуватиме за бюджет "проїдання", і побажав колегам по парламенту "удавитися". Про це він сказав на погоджувальній раді, передає кореспондент ASN.
 
"Просто бюджет без інструментів економічного зростання ми розглядати і підтримувати не будемо. Без економічних стимулів і без створення робочих місць - це бюджет проїдання. Чим ви, до речі, і займаєтеся! Не наїдяться ніяк! Щоб вас вже удавило!" - сказав він, звертаючись до колег по парламенту.
 
Також голова фракції РПЛ зажадав від спікера перенести в порядку денному роботи парламенту проект закону про заборону пальмового масла з четверга на вівторок.
 
"Ви поставили його в кінці порядку на четвер. А я вимагаю, щоб завтра цей проект закону був розглянутий у блоці аграрної політики. Щоб ті, хто блокує його розгляд, не змогли далі травити людей пальмовою олією. І взагалі! Ви задовбали вже! Тільки ділити вмієте!.. Все ділите і дерибаните Давайте, кінчайте з цим!" - перейшов на крик епатажний політик.

Читайте АСН в Google News