Прокурор: Родині підозрюваного у вбивстві Вербицького, можливо, загрожують

09.11.2017, 22:07

Підозрюваний у вбивстві в 2014 році майданівця Юрія Вербицького - Олександр Волков, швидше за все не заговорить, так як йому забороняють це робити адвокати, а також, ймовірно, загрожують спільники втікачі. Про це заявив прокурор Олексій Донський по завершенню засідання колегії апеляційного суду Києва, який залишив Волкова під вартою, передає кореспондент ASN.

"Волкову закрили рот, що значно ускладнює його положення, але одночасно дозволяє організаторам злочину вільніше себе почувати. Але ми все одно доб'ємося свого, хоча це буде довгий шлях", - сказав Донський. Він також згадав, що вплив на підсудного мають захисники Чеботарьова (при Януковичі був наглядачем над спиртовою галуззю. Втік до Росії). Також прокурор констатував, що, можливо, спільники Волкова загрожують його сім'ї.

У той же час Донський заявив, що у слідства достатньо доказів провини Волкова, однак його справу хочуть передати до суду вже заарештувавши всіх фігурантів злочину. Донський також акцентував увагу на тому, що якби не увага громадськості та ЗМІ до справи, то підозрюваного Волкова, швидше за все, вже давно відпустили б на волю.

Читайте АСН в Google News