Подала у відставку глава Держагентства лісових ресурсів

07.11.2017, 13:49

Голова Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич подала заяву на звільнення. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За словами Юшкевич, вона вже подала заяву на звільнення. «Період роботи в лісовій галузі був не простим, але дуже цікавим. Багато речей вдалося зробити. Багато що ще не реалізувалося. Так, в лісовому господарстві є зловживання, але в цілому в галузі працюють відкриті та щирі люди», - написала чиновниця.

Як відомо, в травні Кабмін звільнив Юшкевич з посади голови Держагентства лісових ресурсів. У червні Окружний адміністративний суд Києва ухвалив визнати протиправними та скасувати рішення Кабміну. Юшкевич була призначена на посаду 26 квітня по результатам конкурсу. До цього, з червня 2016 року, вона виконувала обов'язки глави відомства.

Нагадаємо, минулого тижня АСН розповідала про кошмари, що кояться в Карпатському заповіднику, де його ж працівники вбивають червонокнижних тварин. Також раніше ASN повідомляла про те, що столичні заповідники вирубуються з величезною швидкістю.

Читайте АСН в Google News