Футбольні фанати розтрощили бар у Харкові. З'явилися фото і відео

01.11.2017, 10:20

Як повідомляють місцеві видання, в результаті масової бійки кількох людей лікарі "швидкої допомоги" змушені були забрати в лікарню. Бійка між відвідувачами пабу "Стіна" раптово почалася у вівторок ввечері. За словами деяких очевидців, конфлікт розпочався між футбольними вболівальниками, повідомляє місцевий сайт 057.

Нападники увірвалися в приміщення з гучними криками. За деякими даними, вони вигукували "Валіть у свою Голландію!". Бармен встиг заховати кількох відвідувачів в підсобці. Кілька людей намагалися врятуватися в туалеті. Попередження: на відео присутня ненормативна лексика!

За словами свідків бійка почалася близько 23:00. У барі на той момент було кілька іноземців, можливо - це були фанати "Фейєноорда". На місці працювали медики та поліцейські. Інформацію про постраждалих, а також обставини конфлікту з'ясовує ГУ НП у Харківській області.

Нагадаємо, інцидент стався в тому ж барі, який 9-го листопада 2014 року підірвали. Правоохоронці затримали групу диверсантів так званих "Харківських партизан". Марину Ковтун підозрюють в організації вибуху в "Стіні".

Читайте АСН в Google News