Великий чиновник затриманий на хабарі в Житомирі

31.10.2017, 17:19

У Житомирі співробітники прокуратури разом з працівниками управління захисту економіки і Нацполіції по області на хабарі в розмірі 10 тисяч гривень затримали державного службовця регіональної Держслужби України з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр). Про це передає прес-служба обласної прокуратури.

Під час досудового розслідування в понеділок, 30 жовтня, у центрі Житомира був затриманий головний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороною земель Управління з контролю за охороною та використанням земель ГУ Держгеокадастру по області в ході отримання хабара в розмірі 10 тисяч гривень. Як повідомляється, використовуючи службове становище, посадовець вимагав та отримав від керівника одного з управлінь Житомира хабар у розмірі цієї суми за непритягнення його до адмінвідповідальності за невиконання розпорядження про усунення виявлених порушень у сфері природних ресурсів.

Відзначається, що хабар було вилучено. В даний момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу у відношенні чиновника.

Читайте АСН в Google News