У МВС назвали "справу про рюкзаки" елементами гібридної війни

31.10.2017, 15:58

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що вважають дії Національного антикорупційного бюро в так званій "справі про рюкзаках" політичним, а доказову базу по ньому - надуманою. Про це йдеться на сайті МВС.

"В Україні триває гібридна війна, спрямована на дискредитацію політиків і посадових осіб, які твердо стоять на позиції реформування і оздоровлення державних інститутів, зокрема правоохоронної системи. Сьогодні розгорілась інформаційна кампанія про нібито зловживання, допущені під час процедури закупівлі тактичних рюкзаків для потреб АТО в 2015 році", - констатували у відомстві.

Там також перерахували, чому вважають справу надуманою: нібито рюкзаки, з якими порівнювали закуплені, були невідомого походження; що партії рюкзаків поставлялися в неповному обсязі; також слідство не довело оригінальність скандального відео з Чеботарем і сином міністра внутрішніх справ Олександром. Також у МВС стверджують, що раніше Окружний адмінсуд ухвалив відмовити заявнику в задоволенні вимоги визнати закупівлі рюкзаків незаконними.

"Цілком очевидно, що за цим стоять певні зовнішні і внутрішні сили, наміром яких є реставрація старої корумпованої системи «кришування» і «договорняків»,- йдеться на сайті МВС.

Читайте АСН в Google News