У слідства є 2 основні версії вбивства Окуєвої - нардеп

31.10.2017, 10:47

У слідства є 2 основні версії вбивства воїна-добровольця Аміни Окуєвої. Про це заявив народний депутат Антон Геращенко, передає телеканал «112 Україна».

«Основних версій - дві. Це - дії російських спецслужб, вбивство з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації, створення атмосфери терору та жаху в Україні. Друга версія - це дії осіб, які перебувають на території Чеченської республіки, це помста Адаму за те, що він пішов проти Кадирова, його оточення», - сказав Геращенко.

За його словами, розглядають й інші версії. Імовірно, тих, хто стріляв, було двоє: один чекав автомобіль на повороті траси, а другий сидів у кущах зі зброєю.

«Очевидно, біда прийшла з території Росії. У червні цього року з Росії вже приїжджав один кілер, який намагався застрелити Адама і Аміну. Однак його затримали і зараз він перебуває в СІЗО. Його очікує суд і довічне ув'язнення», - зазначив парламентарій.

Нагадаємо, на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області, імовірно з автоматів, розстріляли автомобіль бійця АТО Аміни Окуєвої. В результаті обстрілу вона загинула, а її чоловіка Адама Осмаєва було поранено, його життю нічого не загрожує.

Читайте АСН в Google News