Список сексуальних збоченців з числа високопосадовців опублікований у Британії

30.10.2017, 13:17

Список з 36 відомих консервативних депутатів, названих «сексуальними шкідниками», включно з двома членами кабінету міністрів, з'явився у секретній «електронної таблиці сорому», що просочилася в пресу з Вестмінстера. Британська преса буквально вибухнула подробицями брудної і неприборканої поведінки відомих торі.

Кажуть, що один одружений депутат проводить час «з жінками на вечірках», інший - «постійно п'яний і дуже недоречно поводиться з жінками», кажуть, що один міністр мав «сексуальні відносини з дослідником», а інший «платив жінці за те, що вона тримала язик за зубами», розповідає Daily Mail.

Один з колишніх міністрів запропонував своєму секретареві «прийти і відчути довжину його пеніса». "Брудне досьє" склали помічники торі. При цьому прем'єр Британії Тереза ​​Мей пообіцяла звільнити всіх міністрів, які потрапили в секс-скандали.

Так міністра міжнародної торгівлі Марка Гарньє підозрюють у тому, що він змушував свого секретаря купувати для нього секс-іграшки і публічно називав її «солоденькою». Він заперечує сексуальні домагання і каже, що звинувачення перебільшені.

З'ясувалося, що жінки, які працюють у шотландському парламенті, також піддавалися насильству або домаганням. Загалом у чорний список входять два міністри Кабінету міністрів і 18 міністрів, 12 депутатів парламенту.

Відомо також, що колишній міністр Кабінету міністрів Стівен Крабб визнав, що відправив повідомлення сексуального характеру 19-річній жінці після співбесіди в парламенті. Міністр Кабінету міністрів поклав руку на стегно журналістці і сказав: «Боже, я люблю ці цицьки». Також один ліберал-демократ нібито запросив журналісток на обід, звелівши їм одягнути ботфорти і короткі спідниці. Ще один консерватор нібито фотографує молодих людей у компрометуючих позах і використовує фото для отримання сексуального задоволення.

Читайте АСН в Google News