Дочка президента Киргизстану вразила захопленою розповіддю про Київ

29.10.2017, 13:16

Дочка президента Киргизстану Алія Шагієва розповіла про свої враження від візиту до Києва. Про це Алія Шагієва написала на своїй сторінці в Facebook.

«Найбільш приголомшливе, що є в Україні, найперше, про що дуже хочеться розповісти - це люди цієї країни! Дуже складно описати словами, що саме змусило нас відчувати величезну симпатію до народу України, проте я все ж спробую. На відміну від Москви, наприклад, у Києві на вулиці зовсім не страшно підійти до будь-якій людині і не тільки запитати дорогу, а навіть зав'язати розмову! Я намагалася не втрачати першої-ліпшої можливості, підходила до всіх, від школярів до людей похилого віку, і зовсім не пошкодувала, а тільки зігрілася і отримала посмішку до вух! Розлучаєшся з цими людьми з сердечним теплом! Київ набагато затишніший за Петербург, оскільки охоплений світлом», - написала Алія Шагієва.

Також дочку президента Киргизстану з чоловіком вразили українські водії. «Мого чоловіка дуже здивували українські водії, вони дуже ввічливі. За весь час я жодного разу не чула, щоб на дорогах сигналили один одному, жодного разу!!! Ніхто нікого не «підрізає», автомобілі на дорогах ніби течуть в гармонійному потоці і ні на одному автомобілі ми не побачили подряпин!» - зазначила Алія Шагієва.

Крім того, Алія Шагієва зазначила, що буквально «божеволіє» від української мови і їй дуже сподобалася українська кухня. «Пишу це і сповнена теплотою, я дуже щаслива познайомитися з тобою, прекрасне місто! А ще... твої бруковані дороги, боже, нехай вони живуть вічно», - закінчила дівчина.

Читайте АСН в Google News