У нічному клубі Києва затримано 17 осіб з наркотиками і 32 ухильників

28.10.2017, 18:44

У результаті обшуку в київському нічному клубі Jugendhub, який був проведений в ніч на 28 жовтня, правоохоронці затримали 17 осіб з наркотиками і 11 неповнолітніх. Також було встановлено, що 32 відвідувачі нічного клубу ухиляються від призову на строкову службу. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

«Ухильників від призову доставили в пункт збору призовників міста Київ, а неповнолітніх дітей передали батькам, на яких складено адміністративні протоколи за невиконання батьківських обов'язків. Крім того, у бармена нічного клубу було вилучено прозорі пакетики з речовиною, схожою на наркотичну, у іншого чоловіка в клубі вилучені галюциногенні гриби та електронні ваги. На власників нічного клубу Jugendhub завели кримінальну справу за організацію або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи розповсюдження наркотиків», - сказано в повідомленні.

У поліції пояснили обшук нічного клубу тим, що на клуб скаржилися жителі розташованих поруч будинків. Люди розповіли правоохоронцям, що в клуб ходять, в основному, студенти, і в ньому можуть продавати наркотики.

Читайте АСН в Google News