Економіка України може стати «найуспішнішою на континенті» - Гройсман

25.10.2017, 11:47

Економіка України може стати «найуспішнішою на континенті». Про це на засіданні Кабміну заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

«Вчора було розширене засідання регіонального розвитку, де були керівники всіх областей, представники органів місцевого самоврядування та бізнесу. І я там ще раз підкреслив, що для нас надзвичайно важливим пріоритетом є розвиток національної економіки», - зазначив Гройсман.

За словами прем'єра, ще минулого році, і в 2017 році Україна демонструє зростання економіки. «Ми маємо зростання 2-3%, плануємо зростання на наступний рік у 3%. Це означає, що ми плануємо виробити продукції і послуг наступного року на 400 млрд грн більше, ніж цього року. І з заробітної плати це плюс 176 млрд грн», - додав він.

Очільник Кабміну запевнив, що Україна зможе стати однією з найуспішніших економік на континенті. «Це абсолютно можливо. Але для цього потрібне зростання не в 3%, а в 5-7%», - додав прем'єр. Він уточнив, що для цього необхідні інвестиції в економіку, інновації, підвищення соціальних стандартів.

Читайте АСН в Google News