У лікарні Житомирської області померла дівчина, яку побили за борг у 500 гривень

24.10.2017, 15:36

У лікарні Житомирської області померла 17-річна дівчина Олена Жураховская, яку побили через борг у 500 гривень. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції області.

За інформацією правоохоронців, 18 жовтня дівчину доставили в реанімацію, її знайшли непритомною на вулиці під будинком. Через кілька днів вона померла.

З'ясувалося, що ввечері 17 жовтня в будинок, де проживала дівчина з матір'ю, зайшли дві жінки і чоловік. Вони вимагали борг і почали бити дівчину, та вискочила з дому, щоб її не били. Наступного дня ці люди знову зустрілися з Оленою, було спільне розпивання алкоголю, після чого дівчину знову почали бити. Коли потерпіла втратила свідомість, її залишили лежати на вулиці, де її і знайшли перехожі.

На момент госпіталізації у Олени була закрита черепно-мозкова травма, набряк головного мозку та загальне переохолодження тіла. Її били ногами і цеглиною. Проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального провадження за ст. 121 КК України. Жураховську били молоді люди віком від 21 до 24 років.

Щодо однієї особи зараз обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Подібні дії караються тюремним ув'язненням на термін від 7 до 10 років.

Читайте АСН в Google News