Зґвалтував і вбив. «Подвиг» Мачете шокував бойовиків «ДНР»

21.10.2017, 11:38

Російські окупанти на Донбасі на початку жовтня оголосили в розшук одного з ватажків бойовиків «третього батальйону 7-ї мотострілецької бригади» Юрія Свиридова на прізвисько «Мачете», який 30 вересня зґвалтував і вбив свою підлеглу, дівчина була на останніх місяцях вагітності. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Як повідомляється, розшукуваний бойовик «Мачете» раніше був наближений до підполковника ГРУ РФ Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Саме через підтримку Гіркіна російські куратори усунули Юрія Свиридова від керівництва батальйоном. Однак Свиридов відзначився у багатьох битвах, зокрема на Світлодарськ дузі, тому його незабаром повернули до командування.

Але «бойові заслуги» не допомогли уникнути конфлікту, який закінчився смертю російської найманки. У батальйоні Юрія Свиридова на посади заступника командира медичного взвод служила Анастасія Ткачова, яка приїхала воювати на Донбас з російського міста Ростов-на-Дону. Дівчина була вагітна і на посаді вважалася формально. Всі деталі трагічного інциденту бойовики не розголошують. Відомо тільки, що Ткачову вбили пострілом у потилицю, а перед цим вона була зґвалтована.

Читайте АСН в Google News