Харківська стрітрейсерша в суді просить дати можливість її батькам надати допомогу потерпілим

20.10.2017, 16:10

Суддя Київського райсуду Харкова відмовила стороні захисту в перенесенні засідання з обрання запобіжного заходу Олені Зайцевій - головній підозрюваній у скоєнні страшної автомобільної аварії, яка стала причиною смерті п'яти і травмування шести чоловік.

Адвокат підозрюваної Юлія Козир заявила під час судового засідання, що сторона звинувачення надала суду нові докази - довідку про те, що в крові її підзахисної були виявлені опіати. У той же час адвокат стверджувала, що їй не надали часу для ознайомлення з даним документом.

Також адвокат заявила, що Зайцева, перед тим як здати аналізи, вживала заспокійливе. Однак суддя, посилаючись на той факт, що дана довідка не впливає на суть звинувачення, відмовила в такій можливості, і суд продовжився.

Підозрювана під час суду заявила, що вона відмовляється давати пояснення з приводу події і своєї провини не визнає. Зайцева заявила, що сподівається, що її батьків допустять до потерпілих і вони зможуть надати їм матеріальну допомогу. Нагадаємо, як підозрює слідство, 20-річна Олена Зайцева брала участь у вуличних гонках і, проїхавши на червоне світло, протаранила інший автомобіль. При цьому її автомобіль перекинувся і буквально змів з тротуару, убивши, п'ятьох людей. Звинувачення також стверджує, що Зайцева перебувала під дією наркотиків.

Читайте АСН в Google News