У представників партії «Успішна Країна» тривають обшуки - ГПУ

19.10.2017, 12:59

Проводяться обшуки за місцем проживання осіб, причетних до функціонування схеми легалізації грошових коштів екс-міністра доходів і зборів України Олександра Клименка. Про це повідомили в прес-службі Генпрокуратури України.
Відзначається, що обшуки проводять з метою отримання доказів незаконної легалізації коштів. Обшукують житлові приміщення уповноважених осіб політичної партії «Успішна Країна».

Нагадаємо, екс-міністр доходів і зборів Клименко підозрюється в участі в організованій екс-президентом Віктором Януковичем злочинній організації, вчиненні в її складі тяжкого злочину в сфері службової діяльності, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді матеріальних збитків державі у великому розмірі. 24 травня 2017 року у ході спеціальної операції було затримано колишніх керівників низки обласних управлінь екс-міністерства доходів і зборів.

Всі колишні чиновники були затримані за підозрою в організації функціонування т.зв. «податкових майданчиків», пов'язаних з Клименком. За даними слідства, в результаті функціонування цих «податкових майданчиків» державі було завдано збитків на майже 100 млрд грн.

Читайте АСН в Google News