"Ти чого така зухвала?". Опубліковано відео з нагрудних камер поліцейських, які нібито зламали руку жінці

18.10.2017, 16:21

Жінка, яка заявляє про те, що поліцейські зламали їй руку при затриманні, проігнорувала не менш 10 прохань поспіль надати права і поліс страхування автомобіля. У той час як триразове ігнорування прохання поліцейського вважається "злісною непокорою служителю правопорядку". Поліцейські кілька разів пояснили їй суть порушення (зокрема - розмова по телефону під час їзди) і статті, яку їй висувають. Вони також попросили у жінки документи для того, щоб скласти протокол про порушення. Також поліція попередила жінку про те, що вона проявляє непокору.

Однак порушниця ПДР поводилася дещо нервово - весь час похитуючись з боку в бік і  штовхаючи дверцята своєї машини. Потім жінка і зовсім сіла в авто, не звертаючи уваги на прохання поліцейських надати документи, взяла в руки телефон і почала комусь телефонувати.

На повторювані прохання поліції жінка відповідає: "Заспокойся, заспокойся. Навчися спочатку розмовляти. Що ви мені будете руки заламувати?". Коли полісмен спробував витягнути порушницю з машини вона закричала, щоб їй віддали телефон, який "коштує... (не чути) доларів".

Відео закінчується на моменті, коли жінку з вивернутою за спину рукою ведуть до машини поліції. При цьому вона вигукує: "Ви мені руку поламаєте", але решту шляху до машини йде мовчки. Відео опублікував на своїй сторінці в соцмережі Євген Жуков.

Читайте АСН в Google News