Тарантіно впав у депресію, дізнавшись про збочення Вайнштайна, який знімав всі його фільми

13.10.2017, 13:25

Квентін Тарантіно, що витримав тривалу паузу, нарешті висловився з приводу сексуальних витівок свого давнього співавтора Харві Вайнштейна. Нагадаємо, кілька жінок, серед яких - відомі голлівудські актриси заявили, що продюсер їх домагався.

«Минулого тижня я був приголомшений і засмучений одкровеннями, які з'ясувалися про мого друга протягом 25 років Харві Вайнштейн. Мені потрібно ще кілька днів, щоб приборкати мій біль, емоції, гнів ... і тоді я буду публічно говорити про це».

Заяву опублікувала прес-секретар Тарантіно Амбер Темблін, повідомляє Індепендент. Компанія Weinstein випустила всі фільми Тарантіно. Два з п'яти найкасовіших фільмів компанії були Тарантіно: Джанго звільнений і Безславні виродки.

Минулого тижня газета «Нью-Йорк Таймс» заявила, що Вайнштейн виплатив компенсацію восьми жінкам, які висунули йому звинувачення у сексуальних домаганнях. За статтею пішли заяви від більшої кількості жінок - в тому числі Гвінет Пелтроу, Кейт Бекінсейл і Анджеліни Джолі - що Вайнштейн переслідував їх теж.

Читайте АСН в Google News