На Полтавщині на хабарі затримали трьох працівників поліції

12.10.2017, 14:48

У Полтавській області на хабарі було затримано працівників сектора одного з відділів Національної поліції. Про це сказано в повідомленні обласної прокуратури.

За інформацією слідства, з серпня 2017 року в одне з господарських товариств Лубенського району Полтавщини почали приїжджати працівники поліції і перешкоджати роботі, блокуючи техніку, зупиняючи вирубку дерев тощо. Пізніше керівник відділу поліції, а також його заступник вимагали від директора оброблену деревину на суму 40 тис. грн для подальшої так званої «співпраці».

«Виконавши вимогу частково, керівник товариства незабаром отримала ще одну - перерахувати 20 тис. грн на банківський рахунок. Але і цього співробітникам поліції здалося мало, тому заступник начальника і начальник сектора відділу поліції висунули чергову вимогу - передати деревину твердої породи в еквіваленті 12 тис. грн», - сказано в повідомленні.

Після передачі деревини майже на 4 тис. грн поліцейських затримали. Вирішується питання про обрання стосовно хабарників запобіжного заходу.

Читайте АСН в Google News