Джамала, Onuka і Dakh Daughters вийдуть на всеукраїнський марш за тварин

10.10.2017, 15:14

Відомі українські артисти Джамала, Яна Клочкова, Onuka, Dakh Daughters, Vivienne Mort, Panivalkova приєднаються до Всеукраїнського маршу за права тварин. Про це повідомило видання «Наш Київ».

Марш відбудеться в неділю, 15 жовтня. Акція стартує о 12:00 та об'єднає жителів Києва та Львова, Одеси і Дніпра, Харкова, Маріуполя, Миколаєва та інших міст України. Активісти зустрінуться в парку ім. Тараса Шевченка в Києві.

Захід підтримують тисячі киян, активістів та українські зірки. «Дикі тварини повинні жити на свободі, а не розважати людей. Леви в цирку, екзотичні звірі, яким важко жити в нашому середовищі, вони живуть в постійному стражданні. Ми повинні припинити знущання над тваринами. У XXI столітті це неприпустимо», - заявила популярна співачка Джамала.

У свою чергу Onuka наголосила, що доля тварин в наших руках. «Ми здатні змінити їхнє життя на краще. Зупинити жорстокість. Встановити справедливість. Захистимо прекрасних, ні в чому не винних, щирих істот нашої планети», - додала вона.

За словами чотирикратної олімпійської чемпіонки Яни Клочкової, в сучасному світі не місце знущанням над тваринами. «Не можу собі уявити, як когось може радувати біль і страждання. Як людям взагалі може спасти на думку вбивати бездомних собак і котів? Це просто жах! Більш того, ми точно готові до того, щоб заборонити використовувати в цирках тварин. Я великий фанат Cirque du Soleil і бачила їхні шоу в різних країнах світу. Це просто неймовірно. Люди здатні на такі номери і трюки, що пора дати свободу замученим тваринам і припинити їх садити на велосипеди та штовхати у вогненні кільця», - сказала спортсменка.

Читайте АСН в Google News