У Львові включили опалення, але не у всіх

10.10.2017, 12:29

У вівторок, 10 жовтня, у Львові розпочався опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів. Про це повідомили на сайті Львівської міськради.

Відзначається, що сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» почали подачу опалення до житлових будинків. «Однак, не всі будинки одночасно зможуть отримати тепло. У нас на обслуговуванні понад 1 600 будинків, а процес відновлення теплопостачання відбувається поетапно», - наголосили комунальники.

За їхніми словами, деякі львів'яни вже в обід відчують, що в квартирі стало тепло, деякі ввечері, а інші - тільки завтра вранці. У опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» буде опалювати до 197 освітніх установ, 51 лікарень і поліклінік, 1 625 житлових будинків. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення 42 навчальним закладам, 6 медичним установам і 525 житловим будинкам.

Нагадаємо, з 9 жовтня тепло також почали подавати в дитсадки і школи Харкова, іншим споживачам опалення включать сьогодні, 10 жовтня. Також з 9 вересня почали опалювати соціальні заклади Києва.

Читайте АСН в Google News