Поліція виявила у жителя Львівщини арсенал боєприпасів

09.10.2017, 13:56

У Львівській області працівники поліції у місцевого жителя виявили арсенал боєприпасів. Про це сказано в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції по області в Facebook.

Відзначається, що правоохоронці знайшли у жителя Пустомитівського району три пістолети і боєприпаси, які той зберігав у себе вдома. Як повідомляється, правоохоронці виїхали за викликом 58-річної жінки, яка повідомила, що її 61-річний чоловік б'є її і загрожує предметом, схожим на пістолет.

«Спочатку працівники поліції припинили конфлікт між подружжям, а потім під час огляду виявили в приміщенні три пістолети «Зоракі», магазини до них, а також 35 набоїв калібру 9 мм з гумовими кулями. Частина з патронів була перероблена під бойові. У приміщенні було знайдено капсуль, детонатор і пакети з речовиною, схожою на вибухову», - сказав заступник начальника поліції області Тарас Сабанюк.

За цим фактом розпочато кримінальну справу за ст. 263 ч. 1 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Читайте АСН в Google News