Кум Тимошенко і екс-заступник міністра Насалика продавав вугілля ОРДЛО в Польщу - Казанський

06.10.2017, 12:47

Колишній заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, а також кум лідера парламентської фракції «Батьківщина» Юлії Тимошенко - Роман Зюков займався постачанням вугілля з окупованого Донбасу до Польщі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив відомий блогер, журналіст Денис Казанський.

Він нагадав, що польське видання Dziennik опублікувало статтю про те, що доставкою вугілля в Польщу займається фірма Doncoaltrade. Цією компанією володіють 2 партнери - «заступник міністра вугільної промисловості» так званої «ЛНР» Олександр Мельничук та син колишнього заступника міністра вугільної промисловості Юрія Зюкова - Роман Зюков. Журналіст підкреслив, що інформація є у відкритому доступі в польському реєстрі.

Казанський підкреслив, що посаду заступника міністра енергетики Юрій Зюков обіймав у 2014-2015 роках, а з 2016 року працює радником міністра енергетики Насалика. «За фактом виходить, що цілий рік заступником міністра в Україні працював подільник бандитів і вбивць, сім'я якого разом з бойовиками продавала в Польщу вкрадене в України вугілля», - заявив журналіст.

Крім того, Юрій Зюков минулого року хрестив онучку лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, так що тепер Зюков і Тимошенко - куми.

Читайте АСН в Google News