В Україні через негоду залишилися без світла майже 200 сіл, повалені дерева

06.10.2017, 08:24

У ніч на п'ятницю, 6 жовтня, в деяких областях України були складні погодні умови: дощ і сильні пориви вітру. В результаті без світла залишилися 195 населених пунктів у 7 областях. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, знеструмлені села в 7 областях, а саме: Івано-Франківська - 48 н.п., Львівська - 44 н.п., Волинська - 42 н.п., Рівненська - 23 н.п., Закарпатська - 18 н .п., Тернопільська - 17 н.п., Чернівецька - 3 н.п. До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Також наголошується, що у Львівській області через негоду впали 18 дерев. У Жовківському районі міста Рава-Руська частково було пошкоджено покрівлю п'ятиповерхового житлового будинку. Крім того, в Сколівському районі близько 2:05 6 жовтня сталося падіння дерева на залізничне полотно і пошкодження контактної лінії електропередач.

Нагадаємо, на півночі і сході Німеччини пронісся ураган «Ксав'єр», в результаті загинули щонайменше сім людей. Німецька залізниця Deutsche Bahn скасувала поїзди в декількох федеральних землях, порушена і робота аеропортів.

Читайте АСН в Google News