Рада призначила ще одного свого члена в НКРЕКП

05.10.2017, 15:27

За призначення другого члена регулятора від парламенту - Світлани Голікової - проголосували 265 нардепів, передає кореспондент ASN. "Відсутність членів комісії напередодні опалювального сезону - це загроза нацбезпеці", - заявив перший заступник Голови Комітету Олександр Домбровський. 

За його словами, на виконання статті 8 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» від 22.09.2016 №1540-VIII Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки на своєму засіданні 4 жовтня 2017 року повторно розглянув кандидатури до складу Конкурсної комісії, запропоновані депутатськими фракціями групами):

Геруса Андрія Михайловича (депутатська фракція Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч»); Голікової Світлани Веніамінівни (депутатська фракція Політичної партії «Народний фронт»); Кучеренка Олексія Юрійовича (депутатська фракція Політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»).

Під час виступу Герус зняв свою кандидатуру з розгляду на користь Голікової. За результатами обговорення кандидатур Голікової С.В. і Кучеренка О.Ю. та проведеного голосування Комітет переважною більшістю голосів (10 - за, 1 - утримався) ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України кандидатом на посаду члена Конкурсної комісії Голікову Світлану Веніамінівну та запросити її на пленарне засідання Верховної Ради України з розгляду цього питання. Проект постанови додається. 

 

Читайте АСН в Google News