Прокуратура назвала попередню причину ДТП з автобусом Нацгвардії під Києвом

05.10.2017, 13:25

Військова прокуратура Центрального регіону України порушила кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП під Новими Петрівцями, в якій загинув військовий. Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

За попередніми даними, під час руху військової колони, приблизно за 2 км від розташування військової частини, маршрутний автобус «Богдан» допустив зіткнення з військовим транспортним засобом, який перевозив військових у супроводі автомобіля Служби безпеки дорожнього руху Національної гвардії України. У ДТП загинув військовослужбовець строкової служби, 7 військових і водій маршрутного автобуса отримали травми і доставлені в лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України зареєструвала кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286 КК України. Зараз тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, в Київській області вранці в четвер, 5 жовтня, сталася ДТП. Як відзначали очевидці, винуватцем аварії виявився водій пасажирського автобуса, який порушив ПДР і не надав пріоритет у русі колоні.

Читайте АСН в Google News