Молдаванин організував банду магазинних злодіїв-гастролерів під Києвом

05.10.2017, 11:39

Оперативники управління карного розшуку поліції Чернігівській області затримали в Києві групу грабіжників, які «гастролювали» по Україні і обкрадали магазини вздовж автотрас. Про це інформує прес-служба обласної поліції.

Протягом останніх тижнів у Козелецькому районі Чернігівської області було зареєстровано низку однотипних пограбувань з магазинів. У всіх випадках постраждали торговельні заклади, які містяться в селах уздовж траси Київ - Чернігів.

Співробітники кримінальної поліції Чернігівській області в ході ретельного аналізу і проведення оперативно-розшукових заходів вийшли на підозрілу групу осіб, чий автомобіль-таксі часто бачили в Козелецькому районі.

Поліцейські з'ясували, що ватажок угруповання, 35-річний громадянин Молдови, чотири місяці тому вийшов на свободу з в'язниці в Київській області, де відбував покарання за крадіжки.

Чоловік знайшов однодумців і разом з ними почав грабувати магазини вздовж траси в Чернігівській, Житомирській, Рівненській та Сумській областях. Поки подільник-таксист чекав під магазином, злодій пробирався всередину і швидко виносив звідти все цінне. Після декількох пограбувань грабіжники їхали в іншу область.

Читайте АСН в Google News