Замах на екс-депутата в Одесі: відкрито справу за фактом стрілянини

05.10.2017, 08:58

Національна поліція відкрила справу за фактом стрілянини в Одесі і замаху на заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Одеської області на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронці повідомили, що 4 жовтня о 20:20 в одному з розважальних закладів на вулиці Грецькій сталася стрілянина. Один з відвідувачів закладу вийшов на вулицю і підійшов до свого авто, а на парковці невідомі з іншого авто здійснили кілька пострілів у бік чоловіка і зникли з місця події.

«Потерпілого з травмами спини і руки госпіталізували в медичний заклад. Працівники поліції вживають заходів із встановлення та затримання нападників, а також встановлюють зброю, з якого здійснювалася стрілянина», - відзначили в поліції. Розпочато Кримінальне провадження за ст. 15 і ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України.

Нагадаємо, раніше ASN повідомляла, що був замах на першого заступника голови Одеської обласної ради та екс-нардепа від «Батьківщини» Олега Радковського. Політик отримав поранення в ногу, руку і поперек, його життю нічого не загрожує. Імовірно, стріляли з малокаліберної гвинтівки, було чотири постріли. Після замаху Радовського взяли під цілодобову охорону.

Читайте АСН в Google News