Двоє людей заживо згоріли у ДТП на Харківщині

01.10.2017, 13:10

У результаті зіткнення автомобілів Skoda і Daewoo Lanos в Харківській області на трасі між м. Зміїв і с. Водяне Зміївського району загинули двоє людей, ще троє отримали травми і були госпіталізовані. Про це інформує відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області в Facebook.

«За попередньою інформацією, 68-річний водій а/м Daewoo Lanos почав виконувати маневр повороту ліворуч на ґрунтову дорогу з покажчиком повороту. У цей момент а/м Skoda, яким керував 48-річний водій, що слідував у попутному напрямі позаду, почав обгін Daewoo, що призвело до зіткнення транспортних засобів. Надалі Skoda врізалася в дерево і загорілася», - сказано в повідомленні.

В результаті аварії водій  а/м Skoda і його 17-річна пасажирка загинули на місці від отриманих тілесних ушкоджень. Ще трьох пасажирів цього авто (32-річну жінку, 22-річного чоловіка і невідому жінку приблизно 40 років) доставили до Зміївської лікарні. У них травми різного ступеня тяжкості.

За цим фактом було розпочато кримінальну справу за ст. 286 ч. 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Читайте АСН в Google News