Муженко: Звинуватити мене і моїх підлеглих не вийде

28.09.2017, 13:58

Голова Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко повідомив, що його або його підлеглих звинуватити в бездіяльності в ситуації, що виникла в Калинівці Вінницької області, не вийде. Про це він пише у себе в Facebook.

«Для тих, хто не зрозумів ще, - звинуватити мене і моїх підлеглих у бездіяльності не вийде. Призначити крайніх теж не вийде», - пише він.

Муженко зазначив, що для управління ЗСУ вибудувана чітка вертикаль з Верховним Головнокомандувачем на чолі. Він заявив, що завдяки «злагодженим, вмілим і навіть героїчним діям особового складу 48-го арсеналу пожежу було локалізовано і зупинено о 16:00», що дозволило уникнути втрат серед особового складу і місцевих жителів.

«Разом з СБУ, НГУ, ДСНС і Нацполіцією  ЗСУ продемонстрували професіоналізм і згуртованість у розв'язанні проблеми», - зазначає Муженко. Раніше Турчинов повідомляв, що відповідальність за вибухи в Калинівці несе генерал Муженко

При цьому він додав, що в ситуації, коли в Україні йде війна, головним об'єктом атаки ворога є ЗСУ як основна опора національної безпеки.

Читайте АСН в Google News