"Герої" дня: поліція побила і застосувала газ проти жінок біля скандального будівництва АЗС у Києві

27.09.2017, 17:26

У місці скандального незаконного будівництва автозаправної станції на вулиці Ревуцького в Києві відбулися зіткнення між поліцією, що охороняє будівельників, які почали рити котлован під каналізацію, і протестуальниками, серед яких були переважно жінки. Відповідне відео виклала в мережу партія "Самопоміч".

На відео поліція грубо відштовхує жінок, які протестують проти знищення тільки що висадженого парку. Кілька дівчат не відступають, відбиваючись від поліцейських. Один з поліцейських - кремезний чоловік - раптово починає поводитися вкрай агресивно: одну дівчину на землю.

За неї заступається кілька жінок, починається запекла бійка. Слід відзначити, що серед поліцейських були винятково чоловіки. Одну дівчину поліцейські з матюками скрутили і намагалися одягнути наручники. Інші поліцейські розпилювали в жінок сльозогінний газ із балончиків.

Нагадаємо, в середині літа мер Києва Віталій Кличко обіцяв, що будівництво заправки буде заморожено. Однак варто було йому виїхати у відпустку - як воно  відновилося і не припинялося до цього часу.

Читайте АСН в Google News