Зірки «Гри престолів» оголосили про заручини

27.09.2017, 15:31

Зірки популярного серіалу «Гра престолів» Кіт Харінгтон і Роуз Леслі побралися. Після величезної кількості спекуляцій у газеті «Таймс» було опубліковано офіційне повідомлення про заручини молодих людей, повідомляє ВВС. Пара познайомилася на зйомках серіалу в 2012 році, де вони грали закохану пару Джона Сноу і Ігрітт.

Леслі покинула акторський склад за два роки, а Харінгтон став одним з найуспішніших акторів шоу, з'явившись у всіх семи сезонах популярної телевізійної драми. Минулого року Кіт розповів в інтерв'ю журналу L'Uomo Vogue, що «легко» закохався в Роуз. Він сказав, що його кращі спогади про зйомки телесеріалу - три тижні в Ісландії в 2012 році, коли вони знімали другий сезон. «Тому що країна прекрасна, тому що Північне сяйво чарівне і тому що саме там я закохався.

Якщо ви вже вважаєте іншу людину привабливою, а потім вона грає вашу кохану, в неї дуже легко закохатися», - сказав він. Зараз Леслі грає головну роль в американському телесеріалі «Хороша боротьба». Харінгтона можна буде побачити у драмі ВВС «Порох», перш ніж він почне зніматися в останньому сезоні «Гри престолів».

Читайте АСН в Google News