Заборона на польоти в Вінницькій області триватиме ще добу - міністр

27.09.2017, 13:54

Заборона на польоти в радіусі 50 км у зв'язку з вибухами на складі боєприпасів у Калинівці Вінницької області триватиме не менше доби. Про це після засідання Кабміну заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає кореспондент ASN.

За словами міністра, «Укрзалізниця» в разі необхідності запустить додаткові поїзди «в обхід». «Ми відразу ж закрили небо в радіусі 50 км над епіцентром. Це обмеження триватиме ще як мінімум добу. Ми будемо уважно спостерігати за перебігом ситуації і якщо буде, скажімо так, зниження рівня загрози, то будемо реагувати і знижувати рівень заборони польотів», - заявив міністр.

Омелян також підкреслив, що в разі необхідності «Укрзалізниця» готова надати додаткові поїзди в обхід територій надзвичайної події. «Зараз ми відстежуємо пасажирський трафік і в разі потреби ми готові це зробити», - запевнив він.

Нагадаємо, увечері 26 вересня на військових складах у Калинівці сталася пожежа і детонація снарядів. Були евакуйовані майже 1500 місцевих жителів, було порушено кримінальну справу.

Читайте АСН в Google News