Масове отруєння у Львові: продавець сама коптила рибу в своєму гаражі

26.09.2017, 13:54

Продавцеві копченої риби у Львові вручили підозру в реалізації недоброякісних продуктів, якими отруїлися 63 людини. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

«Оголошено про підозру львів'янці, яка приготувала і продавала на одному з місцевих ринків рибу гарячого копчення», - відзначили прокурори.

Правоохоронці з'ясували, що жінка сама розморожувала скумбрію і за допомогою спеціального обладнання у власному гаражі проводила гаряче копчення риби. Продукт, виготовлений з порушеннями санітарно-епідеміологічних правил і без документів про якість, продавець збувала на львівському ринку.

У продавця забрали на експертизу її рибу. Досудове розслідування триває. Підозрюваній загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, за даними на сьогодні відомо про 58 госпіталізованих в результаті отруєння. Загальна кількість потерпілих становить 63 людини. Всі постраждалі вживали рибу гарячого копчення, яку придбали в одному з торгових кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові. За фактом масового отруєння порушено кримінальну справу.

Читайте АСН в Google News