Житель Шрі-Ланки намагався перевезти кілограм золота у прямій кишці

25.09.2017, 15:08

Влада Шрі-Ланки заарештувала чоловіка за спробу контрабанди золота і ювелірних виробів вагою до 1 кг, захованих у його прямій кишці. Працівники митниці виявили 904 г золота, вартістю близько $29370 у задньому проході підозрюваного, повідомляє ВВС.

45-річний чоловік зі Шрі-Ланки прямував до Індії, але був зупинений у міжнародному аеропорту Коломбо. Зазвичай контрабандисти з цього регіону купують золото в Сінгапурі або ОАЕ, де воно коштує відносно недорого, а потім перевозять його в Індію, де цей товар можна вигідно продати. Працівник митниці розповів в інтерв'ю, що вони звернули увагу на цього чоловіка, бо «у нього була підозріла хода».

Металодетектори потім виявили прихований багаж, «ретельно упакований у поліетиленові пакети і акуратно вставлений у пряму кишку». Контрабанда складалася з десяти ювелірних виробів з жовтого золота, трьох окремих шматків жовтого золота і двох посріблених ювелірних виробів з жовтого золота», - сказав представник митниці. Минулого тижня жінка зі Шрі-Ланки, яка також прямувала до Індії, була затримана на митниці, намагаючись провезти 314,5 г золотих виробів у прямій кишці.

Читайте АСН в Google News