Українцям рекомендують перетинати білорусько-російський кордон тільки авіаційним транспортом

25.09.2017, 13:11

Посольство України в Білорусі рекомендує українцям перетинати білорусько-російський кордон тільки авіатранспортом. Про це сказано в повідомленні прес-служби посольства.

У повідомленні зазначається, що РФ, посилаючись на відсутність пунктів пропуску через російсько-білоруський кордон, заборонила її перетин особам третіх країн, крім громадян Білорусі і Росії, зокрема членами дипломатичного і адміністративно-технічного персоналу диппредставництв, консульських установ, а також представництв міжнародних організацій.

МВС РФ заявило, що з 15 травня Росія здійснює прикордонний контроль повітряних суден, які прибувають на російську територію з Білорусі, а також повертаються у зворотному напрямі.

У зв'язку з цим всім громадянам третіх країн, зокрема членам дипломатичного і адміністративно-технічного персоналу диппредставництв, консульських установ, а також представництв міжнародних організацій рекомендується для поїздок за цим маршрутом використовувати авіатранспорт.

Посольство України в Білорусі рекомендує громадянам України утриматися від поїздок, які пов'язані з перетином українсько-російського державного кордону, крім перетину його авіаційним транспортом.

Читайте АСН в Google News